Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Menü

Bútorok egyszerű védelme téli takarással

Kertibútorok, időjárás kép

Bútortakarók, melyekkel egyszerűen védhetők téliidőben a kerti bútorok

A Dísznövény Webáruház első számú termékcsaládja a dísznövény, melyek a díszkertek jellegét, lényegét alkotják. A dísznövények szépségének hatása díszkertek használata közben érvényesül, és a díszkertek használatának fontos kellékei a kerti bútorok, melyek teraszokon, gyepen helyezhetők el.

Európa nagyobb területére igaz, hogy szigorú az éghajlat. A kerti bútorok védelme fontos a hosszan tartó használathoz, ez a téli időben lehetséges zárt területre helyezéssel, ám sokkal egyszerűbb és könnyebb megoldást jelent takarással megóvni ezeket, arról nem beszélve, hogy nem kell számukra biztosítani tárolóhelyet, mert a nyári használat helyén, főként a teraszokon megoldható így, egyszerűen takarással.

Az itt található termékek a védelemre nyújtanak egyszerű, könnyen kivitelezhető módszert, a bútortakarókat különböző méretben biztosítjuk, ezáltal sokféle kerti bútor téli óvása megoldható.

Rendezés:
11.800 Ft

Ez a bútortakaró az Intermas cég Nortene terméke, mely egy légáteresztő, UV álló takarószövet, kiváló megoldást jelent a legtöbb díszkertekben található egy asztal és négy szék téli takarással történő védelméhez.

Praktikus, egyszerű megoldás a leggyakoribb kerti bútor-kollekció téli megóvásához!

18.200 Ft

Ez a bútortakaró az Intermas cég Nortene terméke, mely egy légáteresztő, UV álló takarószövet, kiváló megoldást jelent a sok díszkertekben található egy asztal és nyolc szék téli takarással történő védelméhez.

Praktikus, egyszerű megoldás a gyakori kerti bútor-kollekció téli megóvásához!

6.500 Ft

Ez a bútortakaró az Intermas cég Nortene terméke, mely egy légáteresztő, UV álló takarószövet, kiváló megoldást jelent jónéhány díszkertekben található kerti kanapé téli takarással történő védelméhez.

Praktikus, egyszerű megoldás a kerti kanapé bútor téli megóvásához!

5.800 Ft

Ez a bútortakaró az Intermas cég Nortene terméke, mely egy légáteresztő, UV álló takarószövet, kiváló megoldást jelent jónéhány díszkertekben található kerti fotel téli takarással történő védelméhez.

Praktikus, egyszerű megoldás a fotel kerti bútor téli megóvásához!

Kerti bútorok téli védelemre szorulnak, ez egyszerűen is megoldható takarással

Keresés