Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Menü

Dísznövény-szakértőt tudunk biztosítani Önnek

Díszkert és könyv kép

Dísznövények elhelyezése hosszú távra szól, igényel ismeretet!

Egy díszkert megépítése, majd a dísznövények beültetése csak a kezdet, egy díszkert 15 éves korára mutatja azt, amit elképzelt Ön vagy a kertépítésze.

Ebből következik az, hogy a dísznövények helyének megválasztása hosszú távú döntés, komoly ismereteket feltételez, dísznövény ismeretet mindenképp! Nagyon sok vásárlónk kedveli, és ezen túl, ismeri is a dísznövényeket, gyönyörűen kialakított díszkertekkel találkozunk ezáltal. Ám, aki ezen a téren bizonytalan, részükre nyújtjuk a lehetőséget dísznövény-szakértő biztosításával. Ez igényelhető már a tervezési szakaszban, vagy igényelhető a megrendelt dísznövények ültetésével egyidejűleg is.

Dísznövényektől válik a kert díszkertté!

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)
Kosárba tehető
38.000 Ft

Nagyobb tételben, nagyobb értékben tervez dísznövényeket telepíteni? Lehetőséget teremtünk Önnek, hogy igénybe vegye szakértőnk helyszíni, személyre szóló tanácsadását.

Dísznövények választása előtt vagy webáruházunkban megrendelt dísznövények elhelyezéséhez kérheti szakértőnk jelenlétét. A dísznövény szakértői helyszíni tanácsadás ajánlott, komplett díszkertek kialakítása esetén!

FONTOS!
Görgessen tovább, egészen az információ-kérő szakaszig, legyen szíves elolvasni és rendelés után kitölteni, azért, hogy szakértőnk felkészülhessen a helyszínből!!!

Dísznövények a díszkertek lényegét alkotják, segítünk kiválasztásukban

Keresés