A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Menü

Intermas Group

Intermas logóAz Intermas Group spanyol székhelyű, multinacionális vállalatcsoport, mely sok termékkörrel rendelkezik, sok terméket gyárt. Ezek közül jelentős részt képviselnek a kerttel, akár haszon-, akár díszkerttel kapcsolatos termékek


Az Intermas Group spanyol cég, mely a világ 5 földrészének, 70 országában van jelen. Központja Spanyolországban van, azon belül, Katalóniában, Barcelona városban (Polígono industrial Collsabadell, Carrer Collsabadell, 11, 08450 Llinars del Vallès, Barcelona, Spanyolország). Magyarországon található a kelet- és közép-európai központja, Albertirsán, ahol gyártó kapacitással is jelen van (Intermas Eastern Europe Kft.).

A cég tulajdonát képezi a Nortene márka, mely márkanév alatt kertdekorációs, kertdizájn és praktikus kerthasználat témaköreit felölelő termékeket gyártanak, kiváló minőségben.

Az Intermas cég, melyet 1957-ben alapítottak, így 2018-ban már 60 éve működő vállalat, mely ez idő alatt multinacionális, több országban is gyártókapacitással rendelkező világcéggé nőtte ki magát:

Intermas Group a világon kép

Itt, a Dísznövény Webáruházban a kerthasználat és a kertdizájn témájú termékei közül található meg néhány, mely választékot folyamatosan bővítjük!

Íme a Nortene termékcsalád logója, és kabalaállata, a Nortyka:

Nortene márka logója

Nortene kabalaállata logóval


 


Az Intermas Group története képekben, rövid leírással:

1957, a kezdet

Az Intermas cég üzemterülete - 1957

Intermas, egy nagy sikertörténet.

Mr. Josep Mas egy kis céget alapított, melyet Inyecciones Termoplásticas Mas nevet kapta, ez 1957-ben történt, Cardedeu-ban (Barcelona), ezzel megteremtette az alapját egy vezető vállalat számára.

1960

Intermas által gyártott csomagolóháló - 1960

Intermas gyártott először, 1960-ban műanyag hálókat csomagoláshoz, termékszállításhoz, ezzel kétségtelenül nagyban hozzájárult a gyümölcs- és zöldségfélék szállításának és értékesítésének korszerűsítéséhez.

1966

Intermas kerítéshálója - 1966

Ekkor kezdődik a négyzethálós kerítések gyártása.

1970

Hármas méretű extruder fej - 1970

Az Intermas ekkor fejlesztette ki az első, hármas méretű extruder fejet, ez jelentősen javította a különböző termékek fejlesztésének lehetőségét.

1971

Intermas füles hálós zsákocskái - 1971

Ez az az év, amikor az Intermas elkészíti az első fogantyús zsákocskákat, ezek extrudált hálóból készültek (készülnek), és így lehetővé tették, a csomagolt termékek bolti megmutatását, majd vásárlás után hazaszállításukat.

IPARI BŐVÜLÉS IDEJE

1973

Intermas új iparcsarnoka - 1973

Ipari fejlesztés történt, a Llinars del Vallés új termelési helyszínének átadásával.

1975

Intermas kettős háló - 1975

Ebben az évben először gyártanak irányított állású kettős hálót, ez egyfajta forradalomhoz vezetett az ipari, a kertészeti és a mezőgazdasági felhasználások terén.

1981

Intermas Raschel háló gyártás - 1981

Az Intermas cég ipari tevékenysége bővül, ez köszönhető a Raschel háló gyártásának, az ehhez szükséges gyártókapacitás növelésének. Ez a háló csomagoláshoz is használható, és igen jelentős a kertészeti és mezőgazdasági felhasználása.

ÜZLETI EGYSÉGEK FEJLESZTÉSÉNEK IDEJE

1994

Intermas ISO min ősítése - 1994

Az Intermas ebben az évben megszerzi az ISO 9002 minősítést.

1996

Intermas erős szövetháló - 1996 Intermas-deokompozit - 1996

Újabb fejlesztés éve, először gyártanak geotextíliával laminált nagyon kemény hálóból készült geokompozitokat, ezek drain réteg alá, azaz vízelvezetéshez használhatók.

1998

Intermas környezetirányítási tanúsítványa - 1998

Az Intermas az első spanyol vállalat a műanyag transzformációs szektorban, aki megszerzi az ISO 14001 környezetbarát vállalatirányítási tanúsítványt, mindezt 1998-ban.

NEMZETKÖZIVÉ VÁLÁS IDEJE

2000

Intermas gyártóközpontja - 2000

Sikerül megszerezni a CELLOPLAST francia céget, mely cég, Franciaországban, a kertészeti és mezőgazdasági termékek forgalmazásának éllovasa.

Ebben az évben a termelés racionalizálása is megtörténik, azáltal, hogy az összes spanyolországi létesítmény átkerül egyetlen központba, Linars del Vallés-ba (Barcelona).

2004

Intermas vízelvezető háló gyár - 2004

Ebben az évben új termelési egység létesül, mely a közüzemi szektorban használatos vízelvezető hálók gyártását végzi.

2005

Intermas franciaországi Nortene központ - 2005

Megtörténik a Nortène Technologies francia cég felvásárlása, mely extrudált és laminált hálók gyártásával foglalkozik, és komoly jelenléttel bír a közép-európai piacokon, valamint jelentősen összpontosít az ipar, az építőipar és az aquakultúra területeire.

2007

Intermas bővülése a kültéri faanyagok és a műfüvek gyátása felé kép

Az Intermas megszerzi a Magrotex vállalatot, mely cég a polietilén a poliamid és a polipropilén szövetek gyártásának szakértője. Aztán jön a Seifil Percan, mely cég, a kültéri faanyagok gyártásának és a műfüvek előállításának mestere

2008

Intermas kelet-közép-európai központ - 2008

Létrejön ez évben Magyarországon az Itermas Group Kelet-Közép-Európa központja, ahol a Jardins de Nortene gyártat.

2009

Intermas Polska Lengyel - 2009

Az Intermas Polska megalakulásának éve.

2010

Intermas zöldfal - 2010

A GMC megszerzésének éve, ez a cég sokrétű, otthon van a mérnöki projektek specialistája, zöld falak, gabion falak, akusztikus installációk és az alagutak építésének mesterei.

A díszkertek részére a Nortène márka bevezetésének éve.

KONSZOLIDÁCIÓ IDEJE

2011

Intermas olasz gyár - 2011

A Viscoret olasz társaság 70%-os tulajdonrészének megszerzése, mely cég a közmunkák során használt narancssárga hálók olaszországi fő gyártója,és még további termékek jelentős előállítója.

Még ebben az évben új raktár épül Franciaországban.

2012

Intermas Nortene gyára - 2012

Az új Nortène technológiai gyár megnyitása a Franciaország Lomme városában.

A Spanyolországi kertészeti raktár átadása egy kiskereskedelmi logisztikára szakosodott szolgáltatónak.

SAP menedzsment rendszer bevezetése a csoporton belül.

2013

Intermas floridai központja - 2013

Az Intermas 2013-ban megnyitja az Intermas USA Inc. leányvállalatát Floridában. Ennek célja, hogy a cég megerősítse jelenlétét az Egyesült Államokban, és Kanadában, így kerülve közelebb az amerikai piachoz, többek közt azért, hogy az itteni ügyfelei számára elérhetőbb legyen, és megbízhatóbb szolgáltatást nyújtson.

2014

Intermas stratégia - 2014-2016

Elindul a 2016 Elan Project, mely 2016-ig határozza meg a vállalat stratégiáját és perspektíváját, hogy előrejelezhesse, az egyre összetettebb és folyamatosan változó környezet világméretű gazdasági, politikai és társadalmi változásait.

2016

Intermas Hollandiában - 2016

Az Intermas Group folytatja nemzetközi terjeszkedését, megerősíti európai jelenlétét, egy hollandiai leányvállalat megnyitásával, ennek a leányvállalatnak a neve: Intermas Netherlands B.V.

2017

Intermas újrahasznosítás - 2017

Új vállalat jön létre a cégcsoporton belül, mely az újrahasznosítás terén működik, ez az Intermas Nets Recycling S.L.U. Majd az Intermas Group megszerzi a Reser Ecológico S.L. vállalatot.

 
Rendezés:
7.800 Ft

MAXIFLEECE az Intermas cég Nortene terméke, mely 2 az 1-ben textiltakaró, kiváló megoldás a balkonnövényeink téli védelmére, teleltetésére. Egy nem-szőtt, vékonyabb textilegység védi a dísznövényt, egy másik nem-szőtt, vastagabb textilegység pedig az edényt, egy csomagban 2 db teljes készlet található.

Praktikus, kényelmes megoldás érzékeny dísznövények átteleltetéshez!

5.700 Ft

MAXIZIP az Intermas cég Nortene terméke, mely egy textiltakaró-zsák, kiváló megoldás a balkonnövényeink téli védelmére, teleltetésére. Egy nem-szőtt textilegység védi a dísznövényt és az edényt, mely cipzáros megoldással zárul az edény és a dísznövény körül.

Praktikus, egyszerű megoldás érzékeny dísznövények átteleltetéshez!

4.900 Ft

Ez a bútortakaró az Intermas cég Nortene terméke, mely egy légáteresztő, UV álló takarószövet, kiváló megoldást jelent jónéhány díszkertekben található kerti kanapé téli takarással történő védelméhez.

Praktikus, egyszerű megoldás a kerti kanapé bútor téli megóvásához!

8.900 Ft

Ez a bútortakaró az Intermas cég Nortene terméke, mely egy légáteresztő, UV álló takarószövet, kiváló megoldást jelent a legtöbb díszkertekben található egy asztal és négy szék téli takarással történő védelméhez.

Praktikus, egyszerű megoldás a leggyakoribb kerti bútor-kollekció téli megóvásához!

13.500 Ft

Ez a bútortakaró az Intermas cég Nortene terméke, mely egy légáteresztő, UV álló takarószövet, kiváló megoldást jelent a sok díszkertekben található egy asztal és nyolc szék téli takarással történő védelméhez.

Praktikus, egyszerű megoldás a gyakori kerti bútor-kollekció téli megóvásához!

4.850 Ft

Ez a bútortakaró az Intermas cég Nortene terméke, mely egy légáteresztő, UV álló takarószövet, kiváló megoldást jelent jónéhány díszkertekben található kerti fotel téli takarással történő védelméhez.

Praktikus, egyszerű megoldás a fotel kerti bútor téli megóvásához!

6.800 Ft

COCONAT az Intermas cég Nortene terméke, mely 100%-ban lebomló, természetes anyag, védhetők vele a tél károsító hatásaitól a balkonnövények, akár együtt az edényükkel is, ugyancsak védhetők a fiatal, érzékeny díszfák törzsei, és a fiatal díszkerti örökzöldek biztonságos átteleltetésére is használható.

Természetbarát, praktikus és biztonságos megoldás érzékeny dísznövények átteleltetéshez!

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(3)
Kosárba tehető
12.580 Ft

HERON díszkerti figura, az Intermas cég Nortene terméke, mely egyedi figura, díszkertekbe ajánlott, antikolt színezetű fém kócsag. A kócsag természetes élőhelye a tópart, így azoknak ajánljuk, akik rendelkeznek díszkertjükben tavi környezettel.

Meglepetés lehet egy kerti-parti vendégkörének, különösen, ha a kerti tó mellé tévednek!

18.200 Ft

IGUANA díszkerti figura, az Intermas cég Nortene terméke. Ez egy igen egyedi figura, mely díszkertekbe ajánlott, meglepő formájú, hegesztett fém figura, a leguánhoz illő, rozsdás hatású festéssel.

Meglepetés lehet egy kerti-parti vendégkörének, feldobhatja a hangulatot is!

16.800 Ft

NORT MAESTRO / szélkakas, egy funkcionáló, a hagyományos szélkakasoktól kissé eltérő megjelenésű, látványos díszkerti figura, mely ebből kifolyólag hasznos, szép dísze lehet díszkertjének.

A legkisebb széléláram, szellő irányát is hűen mutatja Önnek!

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
Kosárba tehető
18.400 Ft

PEACOCK díszkerti figura, az Intermas cég Nortene terméke. Ez egy sajátosan egyedi figura, mely díszkertekbe ajánlott, impozáns megjelenésű, színezett fémből készült, és a páva megjelenését nagyon élethűen visszaadja.

Meglepetés lehet egy kerti-parti vendégkörének, és feldobhatja a hangulatot is!

Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!(1)
Kosárba tehető
9.900 Ft

Sündisznó (PicPic) díszkerti figura, az Intermas cég Nortene terméke. Ez egy igen egyedi figura, mely díszkertekbe ajánlott, a sün sajátos báját visszaadó, fém figura, a sünhöz illő, rozsdás hatású felülettel.

Megfelelő díszkerti környezetben meglepő hatás érhető el, és talán feldobhatja a mindennapok hangulatát is!

Keresés