Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Rendben
Menü

Bútorok egyszerű védelme téli takarással

Kertibútorok, időjárás kép

Bútortakarók, melyekkel egyszerűen védhetők téli időben a kerti bútorok

A Dísznövény Webáruház első számú termékcsaládja a dísznövény, melyek a díszkertek jellegét, lényegét alkotják. A dísznövények szépségének hatása díszkertek használata közben érvényesül, és a díszkertek használatának fontos kellékei a kerti bútorok, melyek teraszokon, gyepen helyezhetők el.

Európa nagyobb területére igaz, hogy szigorú az éghajlat. A kerti bútorok védelme fontos a hosszan tartó használathoz, ez a téli időben lehetséges zárt területre helyezéssel, ám sokkal egyszerűbb és könnyebb megoldást jelent takarással megóvni ezeket, arról nem beszélve, hogy nem kell számukra biztosítani tárolóhelyet, mert a nyári használat helyén, főként a teraszokon megoldható így, egyszerűen takarással.
Az itt található termékek a védelemre nyújtanak egyszerű, könnyen kivitelezhető módszert, a bútortakarókat különböző méretben biztosítjuk, ezáltal sokféle kerti bútor téli óvása megoldható.

Rendezés:

Kerti bútorok téli védelemre szorulnak, ez egyszerűen is megoldható takarással

Keresés