Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Menü

Dísznövény Webáruház Dísznövény Járata

2016. 04. 29. 05:40:55
Dísznövény Webáruház Dísznövény Járata

Dísznövény Járat képOrszágosan szállítunk >> Dísznövény szállítás

Cégünk, a Zöldvilág.infó Kft., budapesti székhellyel indult, rendeléseink zöme még mindig Budapestről érkezik, ám igen nagy  már az érdeklődés Magyarország teljes területéről, nagy örömünkre, természetesen. A dísznövényeink szállítását saját teherautóinkkal végezzük, mert így találtuk korrektnek, a csomagolás és a csomagkézbesítés sok problémája miatt. Elindítottuk saját kisteherautóinkkal Dísznövény Szállításunkat, amely alkalmanként elindul, és egy-egy országrészt céloz meg, ezáltal az Ön dísznövény-rendelését, vagy más rendelt termékét épségben, reményeink szerint kifogástalan állapotban veheti át tőlünk! Az ültetéssel kért dísznövényeket mindig munkatársaink hozzák az Ön díszkertjébe, és ültetik be (rendelési értékhatártól függően, akár ingyenesen).


Kosár gomb

Ezzel kapcsolatban fontos tudni, hogy akkor tudjuk biztosítani a Dísznövény Szállítás indulását, amikor kellő számú rendelés lesz egy adott térségből. Ebből következően, a rendelés leadása során megadott szállítási idő kissé módosulhat, jellemzően későbbre tolódhat. Ezért minden Megrendelőnktől megértést kérünk, a szállítás pontos idejéről tájékoztatjuk Megrendelőinket, a megadott elérhetőségei egyikén, leginkább mobilon, adott esetben minden elérhetőséget felhasználva.

Tartalomhoz tartozó címkék: ajánlat hír
blog comments powered by Disqus

Keresés